Ga naar de inhoud
010 - 273 24 24(24/7 bereikbaar)
Matrice-uitvaartbegeleiding-schiedam
Matrice

"Precies zoals ik het in gedachten had"

Passend voor iedereen, wie je ook bent. Hoe oud, jong, traditioneel of vrijgevochten. Waar je ook voor staat of vandaan komt. Welke religie je hebt of juist helemaal geen. Sober of uitbundig. Iedereen verdient een mooi afscheid.

Uitvaart melden of ons even spreken?

Neem gerust contact op, wij helpen je graag. Wij staan 24 uur per dag voor je klaar.

010 273 24 24

Uitvaartbegeleiding

Bij een overlijden kunnen verschillende emoties naar boven komen zoals verdriet, paniek of stress. De realiteit zal zijn dat de voorbereidingen voor de uitvaart in gang moeten worden gezet. Dat kan verwarring en vragen oproepen: “Waar moet ik beginnen? Hoe kom ik aan goede adviezen? Wie helpt ons hier doorheen?”

De vrouwen van Matrice begrijpen als geen ander de gevoelens en vragen die komen kijken bij het overlijden van een dierbare. Zij streven naar het verzorgen van een liefdevol en mooi afscheid, waarbij ze jou begeleiden met passie, rust en veel ervaring.

 

Een uitvaart organiseren

Uitvaart organiseren

Uitvaart organiseren

Bij het organiseren van een uitvaart moet er in een korte tijd veel geregeld worden. Het is prettig om in deze periode iemand in te schakelen die ervaring en kennis van zaken heeft. Een persoon die in staat is jou te ondersteunen in het organiseren van een uitvaart die voldoet aan jouw wensen.

Meer informatie
Uitvaart organiseren

Wat kost een uitvaart?

Bij Matrice weten we als geen ander dat geen mens hetzelfde is. Hierdoor is elk afscheid weer anders, net zoals ieder budget. Samen met jou zoeken wij naar een passende invulling die past bij jouw wensen en voorkeuren.

Meer informatie
Uitvaart organiseren

Inspiratie

De invulling van een mooi en waardig afscheid van jou of een dierbare kan volledig op maat worden ingevuld. Ter inspiratie delen wij enkele ideeën en voorbeelden die wellicht bij jou of jouw dierbare kunnen passen.

Meer informatie

Precies zoals ik het in gedachten had

Het laatste afscheid is door de een al nauwkeurig uitgestippeld, maar kan bij een ander nog niet bepaald zijn. Een plotseling overlijden kan ervoor zorgen dat je in het moment moet beslissen hoe een afscheid eruit moet zien. Bij Matrice Uitvaartbegeleiding denken wij graag mee voor een passend en mooi afscheid.

Over Matrice
Blaadje

Download onze brochure

Het is prettig bij het organiseren van een uitvaart iemand in te schakelen die in staat is jou te ondersteunen.

Download hieronder onze brochure, waarin je meer informatie vindt over onze faciliteiten, locaties en werkwijze.

Download brochure

Matrice brochure
Uitvaart organiseren

In de moeilijke tijd zo kort na het overlijden van mijn moeder was de begeleiding en de ceremonie een regelrechte verademing en ontzorging van de bovenste plank. Iedereen kijkt terug op een zeer persoonlijk en vooral waardig afscheid welk geheel v… Rik de Haas

De optie om het afscheid te houden bij Matrice was voor ons nieuw. We zijn erg blij dat we hiervoor gekozen hebben. Het voelde heel persoonlijk en de sfeer was ongedwongen. Veel mensen waren onder de indruk.

Familie B.

Het is ‘the day after’. We willen jullie bedanken voor de perfecte samenwerking en meedenken. Wij kijken terug op een heel mooi afscheid in precies de goede ambiance en losheid in combinatie met wat ritueel; in beperkte kring was het voor ons alle… Familie de Jong

De uitvaart van mijn moeder was TOP verzorgd en uitgevoerd zoals met jou besproken. Namens ons allemaal wil ook ik jou hartelijk danken voor de wijze waarop jullie dit mogelijk hebben gemaakt. Wij zullen Matrice positief uitdragen aan derden.

Familie Ooms

We hebben ervaren dat we in vrijheid onze moeder konden verzorgen, en zo nodig hulp kregen. We hebben in alle rust afscheid kunnen nemen met elkaar, wat ook door de klein- en achterkleinkinderen als zeer positief werd ervaren.

Familie Otten

De uitvaartbegeleidster leefde zich goed in hoe de overledene qua karakter en levenswijze was geweest. In de wirwar van onze emoties hebben we veel advies en begeleiding gehad rond alle mogelijkheden. Tot in detail werd het uitgevoerd zoals we bes… Familie Ouwerkerk

Bekijk alle reviews

Locaties

Een prettige omgeving is één van de meest belangrijke elementen tijdens een uitvaart en de dagen daarvoor. Wij vinden het belangrijk dat ook het opbaren van de overledene plaatsvindt waar jij je fijn voelt.

010 – 273 24 24(24/7 bereikbaar)
Matrice Schiedam

Schiedam

Prins Bernhardlaan 121
3116 HH Schiedam

Bekijk locatie
Matrice Vlaardingen

Vlaardingen

Over de Dammen 4
3136 KA Vlaardingen

Bekijk locatie